Aki szereti a hasát és igényesen elkészített ételekre, megbízható alapanyagokra vágyik, annak nem kell messzire mennie, hogy elégedett legyen. Pécsett egyre nagyobb léptekkel fejlődik a gasztronómiai élet. Termelői piacok Az évek óta üzemelő Tüke piac után idén megnyitotta kapuit a Nick-udvarban a Gasztropiac, emellett a Csinos Presszóban havonta jelentkezik az ASzPIK is. Helyi termelők és kézművesek termékeit vásárolhatjuk meg ezeken a helyeken a lekvároktól a kolbászig. Aki biztos minőségre vágyik és garantáltan hazai, sőt pécsi vagy környékbeli élelmiszert venne, az mindenképpen látogasson ki valamelyik termelői piacra. A finom ... |
2014. augusztus 22., péntek
Gasztro-különlegességek a városban
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése