Néha az ember úgy érzi, hogy az unalmas hétköznapi receptek után valami kreatívat készítene. Ősszel a dió szezonja (is) van, ezért megkértünk három pécsi szakácsot, hogy mutassák be, egy általuk tetszőlegesen kiválasztott diós étel receptjét – hogy otthon is elkészíthessük azokat. Íme Pécs tehetséges szakácsainak ajánlatai az őszre! Borjúszűz pirított dióbundában, almás burgonyalángossal – a Tettye Vendéglőtől Hozzávalók: 1kg borjúszűz só, bors, fehérbors 30dkg dió 40 dkg körte 1dl édes fehérbor fahéj, szegfűszeg 2dl méz 2dl főzőtejszín 15 dkg jó minőségű kéksajt 5 dkg vaj 2 gerezd fokhagyma 1 fej vöröshagyma 20 dkg alma 60 dkg ... |
2014. szeptember 28., vasárnap
Diós csúcsreceptek Pécsről
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése