Ha ma valaki Magyarországon barista szeretne lenni, akkor 60–120 ezer forintot és pár napot kell rááldoznia. Mit kapunk ezért a pénzért, és érdemes-e belefogni, ha csak hobbisták vagyunk? – írja az Origo.hu A kávéfőzés, pontosabban eszpresszó és egyéb kávék készítése profi körülmények között látszólag nem valami bonyolult dolog. Az ember fogja az őrleményt, a szép, nagy, bemelegített presszógépbe beleteszi az adagot, és lefőzi a kávét. Ennyi látszik a pult túloldaláról, miután kikértük a presszónkat, tejeskávénkat, esetleg hosszú kávénkat. Aztán, amikor sokadszorra iszunk egy közepes, vagy annál is silányabb kávét, elkezdjük ... |
2014. szeptember 14., vasárnap
Megéri baristának menni itthon?
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése