2014. szeptember 22., hétfő

Teszteltük Pécs első vegán ételbárját

Spagetti cukkiniből, rakott karfiol nyersen, csokis sütemény magvakból? Elsőre szokatlan, de kétségkívül izgalmasan hangzó menüsor. Nem csoda hát, ha mi sem bírtunk a kíváncsiságunkkal, és megkóstoltuk Pécs első vegán éttermének kínálatát. Mi az a vegán táplálkozás? Lényege, hogy a tisztán növényi eredetű táplálékokat természetes formájukban, feldolgozás nélkül fogyasztják és készítik el, azaz nem sütik, főzik a hozzávalókat (esetleg csak alacsony hőfokon). Követői minden olyan eljárást mellőznek, amely 40 Celsius-fok fölé hevíti az alapanyagokat. Ez ugyanis az a határ, ami felett már a természetes növényekben található élő ...

  • Teszteltük Pécs első vegán ételbárját
  • Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése