2015. március 27., péntek

Ezért lehet(ne) jó a magyar rétes!

Határon átívelő gasztronómiai utak fejlesztésébe vágtak bele neves szakácsok, cukrászok. Hazánk és a szomszédos régiók, országok kulináris örökségét szeretnék népszerűsíteni. Pécsen a rétes volt a fókuszban és egy kiváló receptet is kaptunk. Vélhetően nagyon sokan vannak olyanok, akik imádják a rétest, a krumplis ételeket, vagy éppen a halászlét, ám az, hogy ezeket milyen különlegesen és a hagyományos ízvilágunknak megfelelően lehet elkészíteni, már jóval kevesebben tudják. A most induló Pannon Flavour program azt tűzte ki célul, hogy a határokon átívelően népszerűsítsék a minőségi, hagyományos és regionális ételeket. Így ...

  • Ezért lehet(ne) jó a magyar rétes!
  • Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése