Több pécsi olvasónk is jelezte lapunknak, hogy ehetetlen, puhára nem főzhető kukoricát kapott a zöldségestől. Nem a terméssel van gond, mint kiderült: takarmánykukoricát próbáltak rájuk sózni, így kaptak édes, tejes helyett íztelen, lisztes csöveket. - Még elég drága, ezért csak négy csövet vettem a családnak. Már az feltűnt, hogy hiába főztem a szokásos tíz percig, alig puhult meg. Miután egy jó fél órát rotyogott és kihűlt, beleharaptunk, ekkor vált egyértelművé, hogy átvertek bennünket – mondta Horváth Marika néni, aki hozzátette: külsőre nem is igen lehet különbséget tenni a csemege- és a takarmánykukorica között. Állatnak ... |
2014. augusztus 4., hétfő
Állati kukoricát etetnek velünk
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése