Már 60 vállalkozás auditálása zárult eredményesen, így egyre több helyen kapható a védjeggyel jelölt kiváló minőségű magyar sertéshús (KMS) – tájékoztatta Menczel Lászlóné, a Vágóállat és Hús Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (VHT) titkára az MTI-t. 2012-ben született meg az a kormánydöntés, amely jóváhagyta az ágazat fejlesztési stratégiáját, a sertésszám növelését és az ágazat minőségi fejlesztését. Utóbbi érdekében a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) a múlt évben létrehozta a "Kiváló Minőségű Sertéshús" védjegyet. A tárca és a terméktanács közötti megállapodás értelmében a KMS védjegyet a terméktanács használhatja és ... |
2014. október 15., szerda
Egyre több a “Kiváló Magyar Sertéshús”
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése