2014. november 10., hétfő

Erre figyeljen a Márton-napi lakománál!

Akinek van ilyesmire kisebb vagy nagyobb kerete, nem hagyja ki a Márton-nap méltó megünneplését libasülttel és az elmaradhatatlan újborral. Pécsen mindegyik, magára valamit is adó étterem hívogatja ilyenkor a városlakókat. Írjuk, mikre érdemes figyelni a menü tanulmányozásakor, s mi keltsen gyanút! A pécsi vendéglátóipar egyik évtizedek óta nagy elismertségnek örvendő tagját, Háber Tamást kértük meg arra, legyen segítségünkre az éttermeknél, Bakó Attila borásztól, pécsi hegybírótól pedig az italokkal kapcsolatban vártunk segítséget. Háber Tamás, aki a Magyar Vendéglátók Ipartestületének tiszteletbeli elnöke is, azt mondja: ...

  • Erre figyeljen a Márton-napi lakománál!
  • Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése