Nagyon divatos élelmiszereknek minősülnek manapság a frissen sajtolt olajak. Az biztos hogy számos fajtájuk van, és jelentősen drágábbak is mint az olívák vagy a napraforgóolaj, de van különbség egyáltalán köztük? Megéri néha pénzt áldozni ezekre az alternatív olajakra? Pécsi táplálkozáskutató válaszol a kérdésekre. Az alternatív olajak nem olyan olajak,, amiből a majonéz készül, vagy otthon sütünk-főzünk bennük, sokkal inkább terápiás hatású készítmények. Vági Zsolt pécsi táplálkozáskutató, a Nemzetközi Táplálkozáskutató Intézet szakembere elmondja, előnyük abban áll, hogy ezek jellemzően hidegen sajtolt olajak: így rengeteg ... |
2015. február 8., vasárnap
Olajban az erő!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése